19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

MHP'liler buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şahinbey ilçe mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.


Mahalle temsilcileri toplantısına, MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, MHP İl Başkanı Bayram Kemal Kılıç, MHP Şahinbey İlçe Başkanı İsmet Şerbetçi, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı. Milletvekili Özdemir, toplantıda yaptığı konuşmada, öncelikle teşkilatlanmaya ve örgütlenmeye önem vermelerinin gerektiğini belirterek, “Bunun sıkıntısını 2007 genel seçimlerinde yaşadık. Aynı şeylerin bir daha tekrar etmemesi için yerel seçimlere çok iyi hazırlanmamız gerek. MHP’nin kitle partisi olması için her kesimden insanları kucaklamaya hazırız. Önce belediyelere, meclis üyeliklerine, il genel meclis üyeliklerine ve muhtarlıklara gereken ağırlığı vererek, bu seçimden zaferle çıkmalıyız” dedi.


MHP İl Başkanı Bayram Kemal Kılıç ise, MHP’nin belediye başkanlıklarını, il genel ve belediye meclis üyeliklerini kazanacak potansiyelde olduğunu ancak, bunların başarılmasının yolunun çalışmaktan geçtiğini ifade etti. Kılıç, iktidar partisinin imkanlarının daha geniş olduğunu vurgulayarak, “Biz de örgütlü bir şekilde çalışmamız için el birliği içinde olmalıyız. Şu anda MHP olarak bizler seçim gezilerimize başladık. Bu çalışmalarımıza sizleri de dahil ederek geniş bir yelpaze çerçevesinde MHP’nin birer neferi olarak sizleri çalışmaya davet ediyorum” dedi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Şahinbey İlçe Başkanı İsmet Şerbetçi de, “Önümüzdeki yerel seçimlerde mahalle temsilcilerine çok iş düşmektedir. Bu anlamda siz mahalle temsilcileri bizim uç beylerimizsiniz, bizim ulaşamadığımız, yetişemediğimiz yerlerde sizler bizi temsil edeceksiniz. Partimizin çalışmaları hakkında bilgiler vereceksiniz. Bir an önce bize müracaatları bulunan başkan adaylarımız ve belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyelerini belirleyip, netleştirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Şahinbey ilçesinin seçime hazır olduğunu kaydeden Şerbetçi, “Teknolojiye ayak uydurarak bilgisayar ağımızı kurduk, kayıtlarımız bundan sonra internet üzerinden yapılarak anında genel merkeze iletilecek. Kaydı olmayan arkadaşlarımız ya da yenilemek isteyen arkadaşlarımız öncelikle kayıtlarını yaptırsınlar. Ayrıca mahalle muhtarları adaylarımızın da çalışmalarına hemen başlaması yerinde bir karar olacaktır” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 15:17:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?