19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Minikler, 30 Ağustos'u böyle kutladı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kürşad Tüzmen Sosyal Tesisleri’nde yaz dönemi eğitim alan ana sınıfı öğrencilerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile düzenledikleri program katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.


Kürşad Tüzmen Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda, minik öğrencilerin şiir, şarkı ve çeşitli gösterilerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar. Programa, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Lebriz Keçeci Güzelbey, kursiyerler ve ana sınıfı öğrencilerinin aileleri katıldı.


Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, yaz okuluna katılan minik öğrencileri yaptıkları bu etkinlikten ve performanstan dolayı kutlayarak, gelecekte bu öğrencilerin bilgili, vizyonu geniş ve eğitim almış, ülkeye faydalı birer genç olmalarını temenni ettiğini söyledi. Başkan Can, “Okul öncesi eğitimi önemsiyoruz. Bu nedenle belediyemiz bünyesinde hizmet veren dört sosyal tesisimizde ana sınıfı açtık. Bununla da yetinmeyerek önümüzdeki dönemde hedefimiz tüm mahalle evlerinde ana sınıfları açmaktır. Sosyal tesislerimizdeki ana sınıflarındaki minik öğrencilerimiz eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal alanda etkinlikler yaparak, kendilerine yeni arkadaşlar edinerek, yaptıkları aktivitelerle hayata bakış açılarını şimdiden değiştirmektedirler” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 22:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?