18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı açıldı

MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI'NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK YAPTI

Gaziantep'te Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın açılış törenine katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Eğer Muhsin Yazıcıoğlu hayatta olsaydı, 12 Eylül'de yapılacak olan referanduma sahip çıkın derdi" dedi.

Törene Bakan Şimşek'in yanı sıra, TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, İlçe Belediye Başkanları Mehmet Tahmazoğlu, Rıdvan Fadıloğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra protokol üyeleri günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek konuşmasında, "Eğer Muhsin Yazıcıoğlu hayatta olsaydı, 12 Eylül'de yapılacak olan referanduma sahip çıkın derdi" ifadelerini kullandı.

TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil ise, parka Muhsin Yazıcıoğlu isminin verilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Pakdil, konuşmasında zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

BBP lideri Yalçın Topçu ise, emeği geçen herkese teşekkür ederek Başkan Tahmazoğlu'na parkı yaptıkları için teşekkür plaketi takdim etti.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek parkı gezdi. Park içinde küçük bir gezi yapan protokol üyeleri, daha sonra basın mensuplarına poz verdi.

MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI'NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK YAPTI
MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI'NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK YAPTI
MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI'NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 11:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ZEYNEP SEVER IP: 88.227.76.xxx Tarih : 16.04.2012 15:32:19

 parkımız cok guzel ama bide oyuncaklar kırılmasa