18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Ocaklar Sağlık Merkezi son aşamada

MİLLETVEKİLİ MÜFTÜOĞLU VE BAŞKAN TAHMAZOĞLU OCAKLAR SAĞLIK MERKEZİ'Nİ GEZDİ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Perilikaya Mahallesi'nde yapımı devam eden Ocaklar Sağlık merkezini gezerek incelemelerde bulundu.

Başkan Tahmazoğlu'ndan Sağlık merkezi ile ilgili bilgiler alan Milletvekili Özlem Müftüoğlu, böyle büyük projeler hayata geçtikçe vatandaşımız kendi mahallesinde hizmet alıyor ve günlük yaşamlarını rahatlatıyoruz" dedi.

Ocaklar sağlık merkezinin Perilikaya, Ocaklar, Barak ve Bozoklar gibi mahallelere hizmet edeceğini kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız en yakın devlet hastanesine gitmek zorunda kalırken, kadın doğum ve çocuk hastaneleri şehrin batısında olduğu için daha da uzak olmaktadır. Bu bölgelerde yaşayan insanımızın bu sorununa çözüm bulmak adına 25 poliklinikli uzman doktorlardan oluşan yatak bölümü hariç kadın doğum, dahiliye, hariciye, röntgen, laboratuar gibi bölümlerinde olduğu Ocaklar Sağlık Merkezimizi inşa ediyoruz. Hizmete açıldığında bu bölgelerdeki vatandaşlarımız için önemli bir sorun ortadan kalkmış olacak. Tüm çalışmalarımızda anket yaparak vatandaşımızın fikirlerini alıyoruz. Bu tesisimizin zemin katına da Bay - Bayan taziye evi ile mescit yaptık. Vatandaşımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Ocaklar Sağlık Merkezi projesini ilk günden bu yana takip ettiklerini ifade eden milletvekili Özlem Müftüoğlu ise, "2 bin 500 kişiye hizmet edecek olan semt polikliniği büyük bir projedir. Bu tür büyük projelerin ihtiyaç duyulan yerlerde uygulanması gerekiyor. Böylelikle vatandaşımız şehre inmek zorunda kalmayarak kendi bölgesinde bu hizmetlerden faydalanacaktır. Başkanımızda bu bölgedeki sağlık sorununu tespit etmiş ve büyük fayda sağlayacak olan proje hızlı bir şekilde ilerleyerek tamamlanma aşamasına gelmiştir. Hayırsever vatandaşımızın da destek olduğu bu projeden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ MÜFTÜOĞLU VE BAŞKAN TAHMAZOĞLU OCAKLAR SAĞLIK MERKEZİ'Nİ GEZDİ
MİLLETVEKİLİ MÜFTÜOĞLU VE BAŞKAN TAHMAZOĞLU OCAKLAR SAĞLIK MERKEZİ'Nİ GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 12:06:03
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 17:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?