19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Oda başkanlarında ziyaret

ODA BAŞKANLARINDAN BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NA ZİYARET

Yeniden Gaziantep Mimarlar Odası Başkanlığına seçilen M. Asım Güzel, Görmeyen Kültür ve Birleştirme Derneği Genel Başkan Yardımcılığına yeniden seçilen Mehmet Aysel ve Gaziantep Minibüsçüler Odası Başkanlığına yeni seçilen Sofu Çolak yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Yeniden Gaziantep Mimarlar Odası Başkanlığına seçilen M. Asım Güzel ve Görmeyen Kültür ve Birleştirme Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aysel, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerine nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve birlikte neler yapılabilir bunun için fikir alışverişinde bulunduklarını söylediler.

Yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret eden Gaziantep Minibüsçüler Odası Başkanlığına yeni seçilen Sofu Çolak ise, "Yeni göreve seçilmemden dolayı yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Başkanımızı ziyaret ettik. Tüm çalışmalarında başkanımızı destekliyoruz" dedi.

Başkan Tahmazoğlu ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, "Başkanlarımıza ve yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dilerim. Belediye olarak ilimizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde çalışıyoruz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, Gaziantep ve Şahinbey'imiz için her şeyin en güzelini yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

ODA BAŞKANLARINDAN BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NA ZİYARET
ODA BAŞKANLARINDAN BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 10:16:04
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 13:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?