22
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Öğrenci kampanyasına destek

Şahinbey İlköğretim Okulu tarafından, okulun eksiklerinin giderilmesi için başlatılan "Sevdiklerinizin Adını Okulumuzda Yaşatalım" kampanyasına Polisgücüspor da destek verdi.


Şahinbey İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan bir grup, Polisgücüspor Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Karakan'ı ziyaret ederek, kampanyaya destek istediler. Ziyaretten çok memnun olduğunu ve çocukların gelecekleriyle ilgili istedikleri her türlü araç ve gerecin okullarına yollanması için elinden geleni yapacağını belirten Karakan, gençlerin Türkiye'nin yarınları olduğunu kaydetti. Karakan, "Eğitim ülkemizin ve milletimizin ortak sorunudur. Her şeyi devletten beklemek en büyük gaflettir. Vatandaşlık görevlerimiz arasında ülkemizin kalkınmasına destek sağlamak gibi görevlerimiz vardır" dedi.


Eğitim konusunda devlet tarafından yapılan yatırımlara vatandaşların da destek vermesi gerektiğini ifade eden Karakan, "Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Gerek şahsım gerekse Polisgücüspor'un üzerine düşenleri yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bu organizasyonun başarıya ulaşabilmesi için çocuklarımızın bu sesine kulak verilmeli. Çocuklarımızın istediği çok bir şey değil. Çorbada herkesin tuzu olmalı" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 12:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?