19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Okul bahçeleri temizleniyor

2009-2010 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte çalışmalarını eğitim kurumlarında yoğunlaştıran Şahinbey Belediyesi, tüm okulların bahçe ve çevresini temizleyecek.

Ülgen Konukoğlu Lisesi, Kurtuluş, Mahmut Fehime Ersoy, 100. Yıl ve Akyol İlköğretim Okullarında çevre temizlik çalışmalarına başlayan Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün eğitime destek kampanyası dahilinde ilçe genelindeki tüm okulların bahçe ve çevre temizliğini yapacağı bildirildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey'in daha düzenli ve temiz bir ilçe olması amacıyla, ilçenin estetiğini ve sağlığını ilgilendiren temizlik çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, 2009 - 2010 eğitim ve öğretimin yılının başlamasıyla birlikte ekiplerin okul bahçelerini ve çevresini temizlediğini söyledi.

Başkan Tahmazoğlu, "İlçemizdeki eğitim kalitesinin artırılması için belediye olarak eğitime her türlü desteği veriyoruz. Bu kapsamda okullarımızın temizliğine de önem veriyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim gördüğü alanların temizlenmesi hususunda Temizlik Müdürlüğü ekiplerimiz kısa sürede hızlı bir şekilde okul bahçe ve çevre temizliğini tamamlayacaktır" dedi.

2009 - 2010 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul bahçe ve çevrelerinde başlatılan temizlik çalışmasının eğitime verilen desteğin bir göstergesi olduğunu belirten Mahmut Fehime Ersoy İlköğretim Okulu Müdür Vekili Hüsamettin Öztütüncü ise, temizlik çalışmalarından dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür etti.

Okul bahçeleri ve okul çevresi temizlenen öğrenciler de yapılan temizlik çalışmasından memnun olduklarını ifade ettiler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 16:13:04
Güncelleme :28 Eylül 2009 Pazartesi 16:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?