26
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Okul birincilerine bilgisayar

ŞAHİNBEY'DE KAMPANYA DEVAM EDİYOR

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nce başlatılan temizlik kampanyası, Mustafa Erman İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programla devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarların katıldığı törende halkoyunları gösterisi de yapıldı. Törende Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Halkoyunları Antrenörü Emre Görenoğlu ve Mustafa Erman İlköğretim Okulu Müdürü Müslüm Yavuz'a teşekkür plaketi verdi.

Şahinbey Belediyesi'nce başlatılan temizlik kampanyasına destek olduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi, böyle bir kampanya başlattığı için Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, kampanyanın her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kampanyaya destek veren okullarda programlar düzenlediklerini söyledi. Başkan Tahmazoğlu öğrencilere seslenerek, "Temizlik kampanyasındaki amacımız tertemiz bir çevre içerisinde sizlerin yaşamasını sağlamaktır. Sizlerde bizlere destek oluyorsunuz sizlere teşekkür ediyorum. Bizim sizlerden beklentimiz çevrenizi temiz tutmanız. Kirletmezsek kirlilik olmaz. Belediye olarak temizliği zaten yapıyoruz. Okulunu, sınıfınızı temiz tutun Temiz olan yerlere çöp atıp kirletmeyin. Şahinbey bizim evimiz kirletmemek görevimiz diyoruz. Bu konuda kampanyamıza destek olan tüm okullarımıza, esnafımıza, ev hanımlarımıza teşekkür ediyoruz. Eğitimde başarı çok önemli Gaziantep olarak sanayide ileriyiz biz aynı başarıyı eğitimde de görmek istiyoruz. Gaziantep'te eğitim seviyemiz istediğimiz düzeyde değil bu nedenle eğitimde başarıyı teşvik etmek için belediye olarak okul birincilerine ve Türkiye geneli Gazintep'te SBS ve LYS ilk yüze giren başarılı öğrencilerimize dizüstü bilgisayar hediye edeceğiz" dedi.

Okul bahçesine ağaç diken Başkan Tahmazoğlu daha sonra Şahinbey Belediye Gençlikspor Kulübünün lisanslı sporcusu olan ve minikler geleneksel dalda birinci olan Mustafa Erman İlköğretim okulunun 24 öğrencisine madalya taktı.

ŞAHİNBEY'DE KAMPANYA DEVAM EDİYOR
ŞAHİNBEY'DE KAMPANYA DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 17:20:01
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 09:33:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?