24
Mayıs
2024
Cuma
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Okul yolları asfaltlanıyor

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, OKUL YOLLARINI ASFALTLIYOR

2010-2011 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala Şahinbey Belediyesi, eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçe genelinde öğrencilerin mağdur olmamaları için ihtiyaç duyulan okulların yollarının asfaltlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karataş İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İlköğretim Okulu çevresinde asfaltlama çalışmasını tamamlayan Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ulaş Mahallesi'nde bulunan Haydar Aliyev İlköğretim Okulu çevresinde kilittaşı ve asfalt çalışmasına devam ediyor.

Yapılan asfalt çalışmasından dolayı memnun olduklarını ifade eden Mahalle sakinlerinden Adil Çakı ve Nurettin Mamat, "Mahallemizde birçok alanda çalışma yapıldı. Parkımız tamamlandı. Okulların açılmasına az bir süre kala okul yolumuzun da asfaltlama çalışması yapılıyor. Böylelikle çocuklarımız okula giderken sıkıntı yaşamayacaklar. Bu çalışmalardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür ederiz" dediler.

İlçe genelindeki ilköğretim ve liselerin yaz tatiline ayrılmasıyla birlikte aciliyet sırasına göre okulların bahçe düzenleme, kilit taşı ve bordür gibi fiziki bakım ve onarım çalışmalarının da yapıldığını hatırlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaptığı yazılı açıklamada, "Okul bahçelerimizin yapılması için 30 bin metrekarelik kilittaşı çalışmamız devam etmektedir. Bu çalışmamıza ek olarak ilçemizdeki tüm okulların bozuk yollarını asfaltlama çalışmasına başladık. Amacımız öğretmenlerimizin

ve öğrencilerimizin mağdur eğitim öğretim zamanlarında mağdur olmamalarını sağlamaktır. Şimdiden tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, OKUL YOLLARINI ASFALTLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 16:34:01
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 17:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?