18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Okul yolu asfaltlandı

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, OKUL YOLUNU AÇARAK ASFALTLADI

Her alanda olduğu gibi eğitime destek alanında da çalışmalarını sürdüren Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, okulların tatil olmasıyla birlikte ihtiyaç duyulan okul yollarında dolgu, tesviye ve asfaltla çalışmalarına devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güneykent Mahallesi'nde bulunan Mustafa Erman İlköğretim Okulu ve 2010-2011 eğitim öğretim yılında eğitim verecek olan İMKB (İstanbul Menkul Kıymetler Borsası) Anadolu Lisesi, okul yolunun dolgu ve tesviye çalışmasının ardından asfaltlamasını yaptı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden biriside eğitime olan destekleridir. Bizler eğitim yuvası olan okullarımızı önemsiyoruz. Belediye olarak imkanlarımız çerçevesinde elimizden gelen desteği sürdürüyoruz. Okulların tatil olmasıyla birlikte birçok okulumuzun önceden belirlenmiş ihtiyaç ve eksikliklerini karşılamak için ekiplerimiz seferber oldu. Belediye ekiplerimiz Güneykent Mahallesi'nde bulunan Mustafa Erman İlköğretim Okulu ve önümüzdeki eğitim öğretim döneminde eğitim verecek olan İMKB

(İstanbul Menkul Kıymetler Borsası) Anadolu Lisesi okul yolunun dolgu ve tesviye çalışmasını daha önceden tamamlamış ve hafta sonu da çalışarak yolların asfaltlama çalışmasını yapmıştır. Bizler her zaman eğitimin destekçisi olacağız."

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, OKUL YOLUNU AÇARAK ASFALTLADI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, OKUL YOLUNU AÇARAK ASFALTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 09:55:03
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 11:19:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?