25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Okullarda temizlik kampanyası sürüyor

ŞAHİNBEY'DE TEMİZLİK KAMPANYASI OKULLARDA SÜRÜYOR

Göreve geldikleri günden bu yana her alanda hizmet üretmeye devam ettiklerini ve temizlik üzerinde hassasiyetle durduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak başlattıkları temizlik kampanyasında vatandaşların bu konuya duyarlılığını sağlamak istediklerini söyledi.

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası ilçe genelinde kampanyaya destek veren okullarda düzenlenen programlarla devam ediyor. Bu kapsamda Hatice Karslıgil İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programa katılan Başkan Mehmet Tahmazoğlu alkışlarla karşılandı.

Düzenlenen programda temizliğin insan hayatında önemine değinen Hatice Karslıgil İlköğretim Okulu Müdürü Cuma Dağlı, "Kampanyayı düzenledikleri için Başkan Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Temizlik kampanyasına destek verdikleri için öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, "Temizlik Belediyemizin asli görevleri arasındadır. Göreve geldiğimiz ilk günlerde daha sağlıklı çöp toplanması için 3 bin 500 adet yeni çöp konteynırını ilçemiz genelinde dağıttık. Temizlik filomuzu yenileyerek sayısını arttırdık. Belediye olarak temizliği yapıyoruz ama biz temizliği yaptıktan sonra vatandaşlarımız yaptığımız temizliğe destek vermeyip, yeniden çöplerini etrafa atarlarsa bizim yaptığımız temizliğin hiç bir anlamı kalmıyor. Temizlik konusunda herkesin katılımını sağlama ve toplumsal duyarlılığı sağlamak için temizlik kampanyası başlattık. Kendi evimizde çöplerimizi nasıl rasgele atmıyorsak, Şahinbey'de hepimizin evi sokaklarımızda da çöplerimizi rasgele atmayalım. Her zaman çevremizi temiz tutalım. Evimizi kirletiyor muyuz? Şahinbey'i de evimiz gibi bilip kirletmeyelim" dedi.

Okullarında birinci olan öğrencilere diz üstü bilgisayar hediye edeceklerini belirten Başkan Tahmazoğlu, "Öğrencilerimizin başarılı olması için biz de bu şekilde destek veriyoruz. Ayrıca okulunuzda tenis oynamanız için sizlere bir adet de masa tenisi hediye ediyoruz. Temizlik kampanyası çerçevesinde okulunuza getirdiğimiz çöp kutularını kullanabilirsiniz. Not defterlerini de sizlere öğretmenleriniz dağıtacaklar. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Düzenlenen program okul bahçesine ağaç dikilmesiyle sona erdi.

ŞAHİNBEY'DE TEMİZLİK KAMPANYASI OKULLARDA SÜRÜYOR
ŞAHİNBEY'DE TEMİZLİK KAMPANYASI OKULLARDA SÜRÜYOR
ŞAHİNBEY'DE TEMİZLİK KAMPANYASI OKULLARDA SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 14:57:05
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 17:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali yılmaz IP: 95.7.110.xxx Tarih : 20.06.2013 08:39:19

 çevremizi Temiz tutalım&