29
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Ölüm orucundan yoğun bakıma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şahinbey İlçe Başkanı Deniz Kurtoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte başlattığı süresiz açlık grevinin 12. gününde rahatsızlanarak yoğun bakıma alındı.


Şahinbey İlçe Başkanı Deniz Kurtoğlu, haksız yere görevden alındıkları iddiasıyla CHP Şahinbey İlçe Başkanlığı binasında başlattıkları açlık grevinin 12. gününde kan şekerinin düşmesi nedeniyle ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. 12 gün boyunca aralıksız açlık grevini sürdüren Başkan Kurtoğlu'nun yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındığı ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.


Öte yandan İlçe Başkanlığı binasında açlık grevini sürdüren yönetim kurulu üyeleri, CHP'nin duruma duyarsız kaldığını ve açlık grevinde bulunan toplam 5 kişinin hastaneye kaldırıldığını öne sürdü. Yönetim Kurulu Üyesi Emine Aka, Deniz Kurtoğlu'nun ısrarlı bir şekilde açlık grevini sürdürdüğünü belirterek, "Haklı olan bu tepkimizi dile getirmek için direncimizi koruyoruz. Başkanımız 12 gündür bizimle birlikte mücadelesini vermektedir. Tedaviyi kabul etmeyen başkanımız hastaneden sonra tekrar aramıza dönecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2008 Pazar 16:16:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?