22
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Pazarlarda terazi kontrol merkezi

Şahinbey Belediyesi, ilçe genelinde bulunan pazar yerlerine terazi kontrol merkezi kuruluyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, 23 Nisan Uzay Çatılı Pazaryeri'ni gezerek esnafın sorunlarını dinledi. Can, pazar çıkışına belediye tarafından kurulan terazi kontrol merkezi ile esnaf ve vatandaş arasındaki güvenin sağlandığını belirtti. Başkan Can, alışveriş yapan vatandaşların sorun ve sıkıntılarını idareye bildirmesi için esnafa numaralı önlükler dağıttıklarını, aynı zamanda esnafın tek tip önlük kullanmasının da sağlandığını kaydetti.
Vatandaşı ve esnafı kışın çamurdan yazın tozdan kurtarmak için ilçe genelinde uzay çatılı pazaryerleri yaptıklarını ifade eden Can, şunları söyledi:

"23 Nisan uzay çatılı pazaryerindeki esnafımız ve vatandaşımız karşılıklı sevgi, saygı ve güven duygusu içerisinde alışverişlerini yapıyorlar. Pazaryerimizde Gaziantep'te bir ilk olan terazi kontrol merkezi kurduk. Kurulan bu terazi ile vatandaşımız esnafımızdan aldığı eşyayı burada getirip yeniden tarttırabiliyor. Böylelikle vatandaş, kafasındaki 'acaba' ifadesini kaldırıyor. Esnafla vatandaş arasındaki karşılıklı güven duygusu sağlanıyor."

Başkan Can, ikinci pazaryerinin de pramit uzay çatılı pazaryeri olarak 7 bin metrekare alan üzerine Karataş bölgesine yapılacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2007 Salı 13:47:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?