19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Şahinbey Belediye Meclisi toplandı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Mart 2008 olağan meclis toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkan Vekili Mehmet Haz başkanlığında toplandı.

Yoklama yapılarak on maddelik bir gündemle açılan mecliste gündemin birinci maddesi olan belediye meclis organlarında görev yapan meclis üyelerinin görev süreleri dolduğundan, meclis organlarının yeniden belirlenmesi için üyelik seçimleri yapıldı. Birinci meclis başkan vekilliğine A. Fikret Diri, ikinci meclis başkan vekilliğine ise M. Atilla Büyükbeşe getirilirken, divan katipliğine Hasan Arıcı, Hüsamettin Memiş, M. Zeki Aytunç ve Mustafa Şahin getirildi. Encümen üyeliğine, M. Erol Maraş, Mehmet Erdoğan ve Mehmet Kiraz, Tarife Komisyonu üyeliğine; Nejdet Sayar, Mehmet Okyay, Mehmet H. Semercioğlu ve Mehmet Hamdemirci seçildi.

Yapılan seçimde bütçe ve kesin hesap komisyonuna; Hayri Turan, Fuat Cindioğlu Fikri Subaşı ve Ömer Aksoy seçilirken, imar komisyon üyeliğine ise Nihat Aydıngüler, Ahmet Öztürkmen, Halil Demir ve Mehmet Haz seçildi.

Gündemin dokuz maddesi de ilgili komisyonlarda görüşülmek üzere havale edilirken, Şahinbey Meclisi 7 Mart 2008 Cuma günü saat 14.00'de toplanmak üzere kapandı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 17:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?