20
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Şahinbey Belediyesi Meclisi toplandı

Şahinbey Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can başkanlığında yapıldı.


Şahinbey Kültür Merkezi'nde yapılan meclis toplantısında, 7maddelik bir gündem maddesi görüşüldü. Gündemdeki 7 madde ilgili komisyonlara havale edilirken, gündem dışı olan 3 madde de gündeme alındı. Meclis sonrası ilçe genelindeki belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Karataş bölgesinde bulunan 130 dönümlük Akkent Koruluğu'nun yürüyüş yolları, oyun alanları ve meydanları ile birlikte 15 Temmuz'da tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını söyledi.


Başkan Can, "Hamdi Kutlar Caddesi üzerinde bulunan Taner Kışlalı Parkı kenarında bulunan harabe dükkanları kamulaştırarak yıkımlarını gerçekleştirdik. Şehitler Parkı içinde yapılan Savaş Müzesi'ni ayda 10 bin kişi ziyaret ediyor. Burada bizim farklı bir gururumuz olmuştur. Sosyal etkinlikler çerçevesinde, dört mahalle evimizde açılan ana sınıflarımız ilk mezunlarını verdi. Bu projeyi tüm mahalle evlerinde uygulamaya koymak için çalışmalarımız başladı. Yine bir yenilik yaptık ve yıllardır sadece Kırkayak Parkı'nda yapılan etkinlikleri, bölgesel kenar semtlere taşıdık. Hizmeti vatandaşımızın ayağına götürdük" dedi.


Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından, meclis 7 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00'de toplanmak üzere kapandı.

..
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 17:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?