30
Mayıs
2024
Perşembe
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Şahinbey Belediyesi'nde asfaltlama

İlçeye bağlanan yeni mahalle ve köylerde asfaltlama çalışmasını sürdüren Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, Sarısalkım köyünün sokaklarının asfaltlamasını yapıyor. 

Şahinbey Belediyesi'nin büyük bir özveri içerisinde çalıştığını ifade eden Sarısalkım Mahalle Muhtarı Mustafa Çürükoğlu, yapılan tüm bu çalışmalardan dolayı tüm köylüsü adına Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'a teşekkür ederek, Sarısalkım köyünün Gaziantep'e 4 kilometre uzaklıkta ve yedi yüz hane bir yer olduğunu ve yapılan bu çalışmalardan memnun olduklarını söyledi. 

Yeni mahalle ve köylerde yapılan asfaltlama çalışması ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can da, ilçeye bağlı yeni mahalle ve köylerde asfaltlama çalışmasına sürdürdüklerini ifade ederek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"İlk etapta tüm köylere ulaşmak için köylerin giriş çıkış, okul, sağlık ocağı ve cami yollarının asfaltlama çalışması tamamlandı. Şahinbeyliler hizmetin en iyisine layık. Fen Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemize bağlı yeni mahalle olan ve tüm köylerde asfaltlama çalışmasını hızlı bir şekilde devam ettirmektedir. Tüm köylerimizin sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Köylerimizde yaşayan vatandaşımız da bizim vatandaşımızdır. Hizmetten faydalanmak onların da hakkıdır. Mevsim gereği hava şartları iyi giderse tüm köylerin sokaklarının da tamamen asfaltlamasını yapacağız. Vatandaşımıza hizmetin en iyisini ulaştırmak için çalışıyoruz.”

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 11:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?