18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Şahinbey yeni parklara kavuşuyor

ŞAHİNBEY, YENİ PARKLARLA TANIŞIYOR

2010 yılı içerisinde mülkiyeti belediyeye ait ve planda park alanı olarak gözüken her yeri park alanı olarak düzenleyecek olan Şahinbey Belediyesi, yapım ihalesi yapılan dört adet parkın yapımına başlıyor.

Yeşile hasret Şahinbey'de yeşil alan ve park çalışmasına büyük önem verdiklerini kaydeden Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2010 yılı içerisinde mülkiyeti belediyeye ait ve planda park alanı olarak gözüken her yeri park alanı olarak düzenleyeceklerini söyledi. Başkan Tahmazoğlu açıklamasında, şunları kaydetti:

"Güneş, Dumlupınar, Ulaş ve Güneykent mahallelerinde yapımına başlanacak olan parklarımızda çocuk oyun grupları, kondisyon aletleri, yürüyüş alanları, oyun alanları ve havuzlar olacaktır. Amacımız her bölgeye eşit hizmet götürmek ve tüm vatandaşlarımızın kendi mahallesindeki parkını verimli bir şekilde kullanmasıdır. Şahinbey ilçemiz yüzde sekseni çarpık yapı ve imara uygunsuz yapılardan oluştuğu için yeşil alan sıkıntısı çekmektedir. Bizlerde bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için ilçemizde yeni park yapım

çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz."

ŞAHİNBEY, YENİ PARKLARLA TANIŞIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 10:31:01
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 11:04:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?