20
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Şahinbey'de arsa ve dükkan satışları

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen iki ayrı ihalede Şahinbey ilçesinin muhtelif yerlerinde bulunan 28 adet arsa ve 10 adet dükkan açık arttırma usulü satışa sunuldu.

Şahinbey Belediyesi Encümen salonunda yapılan açık arttırma usulü satışta, 28 adet arsaya on altı kişi ve 10 adet dükkana ise altı kişi talip oldu. Yapılan ihalelerle ilgili bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkan Vekili Mehmet Haz, Şahinbey ilçesinin muhtelif yerlerinde belediye mülkiyeti olan 28 adet arsanın ve Özdemirbey Caddesi ve Nuripazarbaşı Caddesi'nin kesiştiği yerde bulunan 10 adet dükkanın açık arttırma usulü ihale yolu ile satışa sunulduğunu söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana arsa satışı konusunda altı ihale yaptıklarını ifade eden Haz, belediye olarak emlak ve arsaları eline tutan bir belediye değil, bunları kendi değerlerinde satarak paraya çeviren ve halkın hizmetine sunan bir anlayış içinde olduklarını belirterek, arsa ve dükkan satışlarından elde edilen gelirle de yapılan projelerin tamamlanarak halka hizmet vermesini sağladıklarını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 16:11:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?