22
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Şahinbey'de yol çalışmaları

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, yol genişletme çalışmalarında bulunduğu Tutluk Aslanlıbel yolunun orta refüj çalışmalarına başladı.


Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, yaptığı açıklamada, şehir merkezini katı atık depolama alanına ve Karataş Toplu Konut Alanı ile Bağlarbaşı Köyü'ne bağlayan Tutluk Aslanlıbel yolunun geçen yıl başlatılan genişletme çalışmaları ile hızlı bir şekilde tamamlandığını belirtti. Bölgede yapılan çalışmalarla keskin virajlı Aslanlıbel yolunun yol genişliğini 5 metreden 25 metreye çıkardıklarını kaydeden Can, "Yıllardır sürücülerin korkulu rüyası haline gelen Aslanlıbel yolu, ölüm tuzağı olmaktan kurtarıldı" dedi.


Can, yol kenarlarına fidan dikim çalışmalarını da tamamladıklarını ifade ederek, "Aslanlıbel yolunda zeminin oturmasıyla birlikte orta refüj çalışmalarına başladık. Yol çift gidiş çift geliş şeklinde düzenlenecek ve asfaltlama çalışmaları yakın zamanda yapılacak. İlçe genelinde geniş alternatif yol çalışmaları oluşturmanın yanı sıra şehir içinde de yıkılması gereken yerleri yıkarak yol genişletme çalışmalarımız sürecek" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 11:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?