18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Şefkat mağazası çocukları sevindirdi

ŞEFKAT MAĞAZASI ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Gaziantep'in merkez ilçesi Şahinbey Belediyesi ve Kimse Yokmu Derneği İşbirliğiyle kurulan Şefkat Mağazası, Yeşilkent ve Osmanlı İlköğretim Okullarındaki öğrencilere oyuncak dağıtarak sevindirdi.

Kimse Yok mu Derneği'nin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu ikinci umut armağanlar oyuncak tasarım yarışmasına katılan 10 binin üzerinde eserlerin bir kısmı Şahinbey Belediyesi ve Kimse Yokmu Derneği işbirliği ile kurulan Şefkat mağazası tarafından iki ihtiyaç sahibi köy okulu öğrencilerine hediye edildi. 7- 15 yaş arası çocukların hiç tanımadıkları çocuklar için yaptıkları el emeği oyuncaklar ve yazdıkları mektuplar Yeşilkent ve Osmanlı İlköğretim Okulu öğrencilerini sevindirdi.

Yeşilkent ve Osmanlı İlköğretim Okullarında düzenlenen programa Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi. Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları Birol Ülger ve M. Yaşar Torun, Kimse Yokmu Derneği Genel Başkan Yardımcısı Metin Çetiner ve Gaziantep Kimse Yokmu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Aydıngüler katıldı.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Kimse Yok mu Derneği'nin yaptığı bu tür yarışmaların çocuklardaki yardımlaşma ve dayanışma duygularını ortaya çıkardığını söyledi.

Kimse Yokmu Derneği Genel Başkan Yardımcısı Metin Çetiner'de bu yarışmaların ileriki yıllarda uluslar arası boyut kazanacağını ve dünya çocuklarına armağan edileceğini ifade etti.

Yeşilkent ve Osmanlı İlköğretim Okullarında kıyafet yardımı yapıldığını hatırlatan Gaziantep Kimse Yokmu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Aydıngüler'de bu yarışmanın ileriki yıllarda daha geniş çaplı olarak devam edeceğini belirtti.

ŞEFKAT MAĞAZASI ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
ŞEFKAT MAĞAZASI ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 12:37:00
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 02:13:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?