25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Şefkat Mağazası'ndan büyük yardım

ŞAHİNBEY ŞEFKAT MAĞAZASI'NDAN 7 BİN AİLEYE GIDA PAKETİ YARDIMI

Şahinbey Belediyesi ve Kimse Yokmu Derneği işbirliği ile Şefkat Mağazasında Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi 7 bin aileye gıda paketi yardımı yapılacak.

Şefkat Mağazası'nda başlatılan gıda paketi dağıtımına katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gıda yardımı için gelen ailelerle tek tek ilgilenerek ramazanlarını kutladı. Gıda paketi yardımı almak için gelen Bekir Hüyük uzun zamandır şefkat mağazasından yardım aldıklarını belirterek, "Uzun yıllar cezaevinde yattım hem bana hem aileme yardımlar yapıldı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.

Geçen Ramazan ayında açılan şefkat mağazasının bir yılda 11 bin ihtiyaç sahibi aileye yardım ettiğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, yardımlarına devam eden Şefkat mağazasında Ramazan ayı içerisinde 7 bin aileye daha gıda yardımı yapılacağını söyledi. İçinde yağ, çay, şeker, pirinç, mercimek, makarna, kuru fasulye, nohut, helva, salça, un, reçel ve sucuk gibi gıda ürünlerinin bulunduğu gıda paketlerinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldığını anlatan Başkan Tahmazoğlu, "Şefkat mağazamızda yardımlar yılın her günü devam etmektedir. Mağazamızda bulunan kıyafetlerle yaklaşan ramazan bayramı öncesi binlerce ailemizi giydireceğiz. Yine evlerinde ev eşyası ve dayanıklı tüketim malları olmayan ihtiyaç sahibi ailelerimize yönelik yardımlarımız devam etmektedir" dedi.

ŞAHİNBEY ŞEFKAT MAĞAZASI'NDAN 7 BİN AİLEYE GIDA PAKETİ YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 11:22:01
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 17:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?