24
Mayıs
2024
Cuma
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Şeker satıcıları denetlendi

BASKÜL, KANTAR VE ŞEKER SATICILARI DENETLENDİ

Denetim ve kontrollerini arttırarak sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Salçalık biber satışlarının başlamasıyla birlikte salçalık satış ve imalat yerleri ile Ramazan bayramının yaklaşmasıyla birlikte tezgahları süsleyen şeker satıcılarını denetledi.

Mevsim gereği salçalık biber satışlarının yoğunlaştığı ve vatandaşın biber alımında eksik tartılmasını önleme ve hijyen ortamlarda üretimin yapılıp yapılmadığı konusunda baskül ve kantar kontrollerini aralıksız bir şekilde devam ettiren Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle tezgahları süsleyen şeker satan satıcıları da denetliyor.

Salçalık biber aldığı sırada Şahinbey Zabıta ekiplerinin yapmış olduğu denetimlerle karşılaşan Gamze Sivrili isimli vatandaş yapılan denetimlerden memnun olduklarını ifade ederek, "Bu denetimlerle daha güvenli bir alışveriş yapabiliyoruz. Böylelikle bizlerde şüphe içinde kalmıyoruz. Bu denetimler bizleri memnun ediyor" dedi.

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle şeker satışlarının arttığını ifade eden Fikri Kaya isimli vatandaş ise, yapılan denetimlerin vatandaşların sağlığı için çok önemli olduğunu belirterek, yapılan bu denetimleri gördükleri zaman tereddütsüz bir şekilde alışveriş yaptıklarını söyledi.

BASKÜL, KANTAR VE ŞEKER SATICILARI DENETLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 10:37:05
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 11:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?