20
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Spor salonunun yapımı devam ediyor

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, inşaatına dört ay önce başlanan 5 bin kişilik kapalı spor salonunun 2008 yılı sonunda hizmete açılacağını bildirdi.

Can, yaptığı açıklamada, 3 yıl içerisinde eğitim, kültür, sanat ve spor alanında büyük projelere imza attıklarını belirtti. Marka şehre yakışır 5 bin kişilik kapalı spor salonunun inşaatına 4 ay önce başladıklarını ve yüzde 40’ı tamamlanan inşaatın hızla devam ettiğini kaydeden Can, “Karataş Mahallesi’nde Gaziantep Valiliği, İl Özel İdaresi ve Şahinbey Belediyesi işbirliğiyle 5 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonunun inşaatı hızla devam ediyor. Gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklar edinmekten sportif faaliyetlerle kurtarılabileceğine inanıyoruz. Bu sebeple ilçedeki spor sahaları ve spor tesislerini artırma çabası içindeyiz” dedi.

Gaziantep'te 35 yıllık kapalı spor salonunun kapasitesinin artık yetersiz kaldığını ifade eden Can, şunları söyledi:
“Yapılacak olan salon bölgenin en büyük kapalı spor salonu olacak. Salonu, 14 ay gibi bir sürede tamamlayarak 2008 yılı sonunda hizmete sunacağız. 17 bin metrekare alan üzerine yapılan kapalı spor kompleksi içinde ayrıca 700 kişilik çok amaçlı toplantı salonu ve nikah salonu da bulunacak. Ayrıca, suni çimle kaplaması yapılan Perilikaya Stadyumu ve 23 Nisan Spor Kompleksinin amatör spor kulüplerine hizmet veriyor. Spor alanında gerçekleştirdiğimiz projelerden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz”.

Can, Şahinbey Belediyesi’nin her zaman insana yönelik hizmet ve yatırıma önem ve öncelik verdiğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 12:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?