18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Tahmazoğlu annelere karanfil dağıttı

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ANNELER GÜNÜ'NDE KARANFİL DAĞITTI

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Anneler Günü dolayısıyla parkları dolaşarak piknik yapan bayanların Anneler Günü'nü kutlayarak karanfil dağıttı.

Anneler Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşlarında yoğun olduğu Kırkayak Parkı'nı ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, bir yandan karanfil dağıtırken, bir yandan da vatandaşların sorunlarını dinledi. Anneler Günü'nün çok önemli ve özel bir gün olduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Annelerimizi yılda bir kez değil, yılın her günü hatırlayarak başımızın tacı etmeliyiz. Cennet annelerimizin ayakları altındadır. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. Sevginin en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizdir. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.”

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ANNELER GÜNÜ'NDE KARANFİL DAĞITTI
BAŞKAN TAHMAZOĞLU ANNELER GÜNÜ'NDE KARANFİL DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 18:26:05
Güncelleme :9 Mayıs 2010 Pazar 18:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?