26
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Tahmazoğlu başarıyı ödüllendirdi

BAŞKAN TAHMAZOĞLU BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İlköğretim kurumları yönetmeliğinin 107. Maddesi gereğince üç öğretim yılı kesintisiz takdir belgesi alarak, üstün başarı belgesi alan İbrahim Halil Öztürk'e dizüstü bilgisayar hediye etti.

Barak İlköğretim Okulu 6. Sınıf öğrencisi olan İbrahim Halil Öztürk, Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, okulun tüm dönemlerinde takdir belgesi aldığını hatta okulda yapılan test sınavlarında hep başarılı olduğunu söyledi. Bilgisayarı olmasını çok istediğini ifade eden İbrahim Halil Öztürk, bu bilgisayarla bundan sonra daha başarılı olmak için çalışacağını belirtti.

Başarının teşvik edilmesi gerektiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, Şahinbey ilçesindeki ortaöğretim ve İlköğretim okul birincilerine belediye olarak dizüstü bilgisayar hediye ettiklerini, SBS ve LYS'de Türkiye genelinde ilk 500'e giren Şahinbey'li öğrencilere de dizüstü bilgisayar hediye ettiklerini söyledi. Eğitimde başarının sağlanması ve çıtanın yükseltilmesi için belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Her

zaman öğrencilerimizin yanındayız. Onların başarısını destekleyeceğiz. Minik İbrahim Halil Öztürk'üde başarısından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 17:38:02
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 17:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?