18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Tahmazoğlu şehit ailelerini unutmadı

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde şehit aileleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Antep evinde düzenlenen kahvaltıya AK Parti Gaziantep milletvekili Özlem Müftüoğlu, AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Avcı, Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Latife Havutçuoğlu, Şehit Aileleri Gaziantep Dernek Başkanı Ramazan Bayındır ve şehit aileleri katıldı. Şehit aileleri ile tek tek ilgilenen Başkan Tahmazoğlu şehit yakınlarına gül vererek, Anneler Günü'nü kutladı.

Böyle anlamlı bir günde kendilerini unutmayarak bir araya getiren Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür eden Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ramazan Bayındır, "Bizler başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Elinden gelen gayret ve çaba ile her zaman bizlerin destekçisi oluyor" dedi.

Tüm şehit ailelerinin anneler gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Tahmazoğlu, "Biz yılın bir gününü değil her günü Anneler Günü olarak biliyoruz. Bildiğiniz gibi şehit ailelerimizin ayrı bir yeri var, sağ olsunlar onlar bu vatan için bu bayrak için evlatlarını seve seve feda ettiler. Bizim onların hakkını ödememiz mümkün değil. Her zaman sizlerin emrindeyiz. Şahinbey Belediyesi olarak şehitlerimizin ismini yaşatmak istiyoruz. Yeni yaptığımız sosyal tesislerimize ve parklarımıza o mahalledeki

şehidimizin adını veriyoruz. Vatan mahallemizde yaptığımız tesisimize şehit Zeynel Direkçi adını verdik. Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız. Tüm şehit ailelerimizin Anneler Günü'nü tekrardan kutluyorum" diye konuştu.

AK Parti Gaziantep milletvekili Özlem Müftüoğlu da, Başkan Tahmazoğlu'nun şehit aileleri ile ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı gurur duyduğunu söyleyerek, tüm şehit ailelerinin Anneler Günü'nü kutladı.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI
BAŞKAN TAHMAZOĞLU, ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 14:59:02
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 15:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?