27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Trofo yıkılıp yol açıldı

Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, elektrik tesisatı yeraltına alınarak boşaltılan ve atıl bir şekilde duran elektrik trafo binasını yıkarak, hem görüntü kirliliğini önledi hem de yolun genişlemesini sağladı.

Çamlıca Mahallesi Dr. Hamit Uras Caddesi üzerinde Gaziantep İl Müftülüğü bitişiğinde boşaltılan ve yolu daraltan trafonun yıkılması esnasında meydana gelecek tozun esnafı ve çevre sakinlerini rahatsız etmemesi için sulama ekipleri de hazır bulunurken, yapılan yıkım semt sakinlerini sevindirdi. Şahinbey ilçesinde çevre düzenleme ve yeşil alan ve parklardaki bakım onarım çalışmalarında büyük bir değişimin yaşandığını ifade eden Gaziantep İl Müftü Vekili İmran Kılıç, elektrik kablolarının yeraltına alınmasıyla birlikte boşalan elektrik trafosunun yıkılmasının mahalleleri için çok sevindirici olduğunu söyledi.

Kılıç açıklamasında, “Müftülüğümüzün de olduğu cadde üzerinde boşaltılan elektrik trafosunun yıkılmasıyla birlikte hem görsel görüntü kirliliği ortadan kalktı hem de caddemiz genişledi. Bu duyarlı çalışmasından dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve ekiplerine teşekkür ederiz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 17:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?