19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Tüm parklara oyun grubu

Parklara konulan yeni örnek oyun gruplarını yerinde inceleyen Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelindeki tüm parklara çocuk oyun grupları koyarak, çocukların kendi mahallesindeki parklarda oyun oynamalarını sağlayacaklarını söyledi.

Karataş 1. bölgedeki parklara konulan oyun gruplarını inceleyen ve çocuklarla sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, “İlçe genelinde bakımsızlıktan kullanılmayacak duruma gelen ve eksikleri olan tüm parklarımızı yeniden elden geçiriyoruz. Vatandaşımızın kendi mahallesindeki parkı rahat bir şekilde kullanmasını sağlamak için ekiplerimizce tespit edilen temizlik, çim yama, aydınlatma, boya ve bank eksiklikleri hızlı bir şekilde tamamlanıyor" dedi.

İlçe genelinde oyun grubu olmayan park bırakmayacaklarını kaydeden Tahmazoğlu, "Çocuklarımızın kendi mahallelerindeki parkta oynamalarını sağlamak için tüm parklarımıza yeni oyun grupları koyacağız. Parklarımızda bunlarla da yetinmeyerek, ihtiyaç duyulan parklarımıza vatandaşımızın sporunu yapması için kondisyon aletleri koyuyoruz. Önümüzde üç aylık bir yaz dönemi var. Vatandaşlarımızın bu dönemi kendi parkında rahat ve güzel bir şekilde geçirmesi için ekiplerimiz bu ay sonuna kadar tüm parklarımızın eksikliklerini tamamlayacaktır” diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 14:15:08
Güncelleme :16 Haziran 2009 Salı 14:22:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?