22
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Ücretsiz bilgisayarlı musasebe kursu

Şahinbey ilçe Belediyesi bünyesinde hizmet veren Dumlupınar mahalle evinde, ücretsiz bilgisayarlı muhasebe kursu verilmeye başlandı.


Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, muhasebe alanında en çok kullanılan logo ve Lks2 programıyla bilgisayarlı muhasebe kursundan isteyen vatandaşların ücretsiz olarak yararlanacağını belirtti.

Başkan Ömer Can, "Sosyal alanda vatandaşın ayağına götürdüğümüz hizmetlere her geçen gün bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bilgisayarlı Muhasebe kursunda, fatura kesme, cari hesaplar, stok, irsaliye, sipariş, kasa ve çek senet gibi derler öğretilecek. Dumlupınar Mahalle evinde verilen Bilgisayarlı Muhasebe kursunun yanı sıra bu yıl ilk olarak Güzel Sanatlar Lisesi'ne hazırlık kursu, santraç ve okul öncesi eğitim kurslarını da halkın yoğun talepleri doğrultusunda yeniden başlattık" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 14:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eda çakıoğlu IP: 78.166.137.xxx Tarih : 31.12.2007 11:34:30

öncelikle sayın başkanımıza çok teşekkür ederim yaptıgı çalışmadan dolayı gaziantep için yaptıgı çalışmaların arkası kesilmiyor tebrikler iyiki varsınız.yeni kayıtlar ne zaman başlıyor bilgi almam mümkünmü