25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Vatan Mahallesi'ne taziye evi

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SOSYAL HİZMET YERİ AÇMAYA DEVAM EDİYOR

Şahinbey Belediyesi vatandaşların sosyal kullanım yerleri olan taziye evlerinin açılışına devam ediyor.

Geçen hafta Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan, Hasip Dürri Taziye evi açılışından sonra, Vatan Mahallesinde, Hz. Yakup Taziye Evini açan Başkan Tahmazoğlu, "Gittiğimiz mahallerde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, ihtiyaç olan her mahalleye bir taziye evi yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Mehmet Tahmazoğlu, "Taziye evleri çok ciddi bir ihtiyaçtır. Gittiğimiz mahallerdeki evler çok küçük olduğu için vatandaşlarımız ya dükkanlarda ya da olumsuz şartlarda taziye işleri ile uğraşıyor. Çarpık yapılaşmadan dolayı kış ayında yaz ayında bir takım sıkıntılar yaşanıyor. Biz de vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda taziye evlerinin yapımına hız verdik. Bu açtığımız taziye evlerinden hariç, Güneş mahallesindeki taziye evinin yapımı da tamamlandı. Önümüzdeki günlerde orasını da hizmete açacağız.

Elimizdeki imkanlar dahilinde ihtiyaç olan her mahalleye taziye evi yapımını sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız bu acı günlerinde sıkıntı çekmesinler. Taziye evlerinin içerisinde mutfak ta mevcut. Bu şekilde gelen misafirlere ikram da rahatlıkla sunulabilir" diye konuştu.

Şahinbey Kaymakamı Ali Çınar da konuşmasında, Gaziantep'teki Belediyelerin çok iyi çalıştıklarını ifade ederek, "Özellikle Şahinbey Belediyesi vatandaşlar için elinden gelen her türlü hizmeti büyük bir cesaret ve fedakarlık ile yapıyor. İnsanların evliliğinden ölümüne kadar insanlarımız bizden hizmet talep ediyorlar. Bildiğiniz gibi Şahinbey Belediyesi, Evlilik okulu ile, sağlam bir aile nasıl kurulur, topluma hayırlı evlatlar nasıl yetiştirilir, ta oradan hizmete başladı. Bununla birlikte çocuklarımızın daha iyi şartlarda oyun oynaması için sosyal tesisleri yapmaya devam ediyor. Açılana bu yerlerin vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile açılış kurdelesi kesildi. Başkan Tahmazoğlu ve beraberindeki heyet taziye evini gezerek bölgeden ayrıldı.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SOSYAL HİZMET YERİ AÇMAYA DEVAM EDİYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SOSYAL HİZMET YERİ AÇMAYA DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 15:03:00
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 17:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?