25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Yeni mahallelerde yol çalışması

YENİ MAHALLELERDE YOL TESVİYE VE MICIRLAMA ÇALIŞMASI

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçeye bağlanan yeni mahalle ve köylerde dolgu, tesviye ve mıcırlama çalışmasına başlayan Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yazıbağı Mahallesi'nde toprak ve düzensiz yolların tesviye, mıcır serme ve sıkıştırma çalışmasını yaptı.

Belediyeler Yasası ile ilçeye bağlanan ve şehir merkezine uzaklığı 30 kilometre olan Yazıbağı Mahallesi'nde tesviye, mıcır serme ve sıkıştırma çalışmasını tamamlayan Belediye ekipleri, diğer mahallelerde çalışmalarına devam ediyor. Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade eden mahalle sakinlerinden Halil Şanlı, mahallelerindeki yolların bozuk ve düzensiz olduğunu bunun için çok zorluk çektiklerini belirterek, "Belediye ekipleri gelerek yollarımızı düzeltiyor. Bizlerde mahalle olarak hizmet almaya başladık. Belediyemize teşekkür ediyoruz" dedi.

Üç yıl önce mahalle olarak Şahinbey ilçesine bağlandıklarını ifade eden Yazıbağı Mahalle Muhtarı İrfan Işık, Şahinbey belediyesinden güzel hizmetler aldıklarını söyledi. Muhtar Işık, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na mahallem adına çok teşekkür ederim. Yollarımız bozuk ve düzensizdi. Şimdi ekipler geldi ve yollarımızın tamamının tesviye, mıcır serme ve sıkıştırmasını yaptı. Belediyemizden herhangi bir şikayetimiz yok düzenli bir şekilde hizmetlerimizi alıyoruz" diye konuştu.

YENİ MAHALLELERDE YOL TESVİYE VE MICIRLAMA ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 13:54:01
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 14:18:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?