19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Yeni park çalışması tamamlandı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, yapılan yatırımlarla cazibe merkezi haline gelen Karataş Bölgesi’nin park ihtiyacını karşılamak için, 12 bin metrekarelik bir alanda başlattığı park çalışmasını tamamladı. 

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, park çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi. Belediye olarak tüm semtlerin park, yol, kaldırım ve imar gibi temel konularda sorunlarını yapılan kaliteli ve hızlı hizmetle çözmeye çalıştıklarını ifade eden Can, bu güne kadar verdikleri sözleri adım adım yerine getirdiklerini söyledi. 

Göreve geldikleri günden bu yana ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Ömer Can, “Karataş Bölgesi yaptığımız yatırımlarla cazibe merkezi haline geldi. Bölgenin ve Gaziantep’in en büyük kültür parkı olan 300 dönümlük Şahinler Vadisi, Türkiye’nin üçüncü büyük 5 bin kişilik kapalı spor salonu ve Türkiye’nin en yüksek piramit uzay çatlı pazaryerini Karataş Bölgemizde yaparak halkımın hizmetine sunuyoruz. Yine Karataş 2. Bölge’nin park ihtiyacına çözüm olacak bir projeyi daha belediye personelimizle tamamladık. Vatandaşlarımızın çocukları ile birlikte gelip zamanlarını geçirebilecekleri 12 bin metrekarelik park alanımız içerisin de oyun gurubu ve yürüyüş yolları tamamlandı. Belediye olarak bu yönde sürdürdüğümüz çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 12:04:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?