27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Yollar bakımda

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan mahalle ve sokaklarda asfalt kaplama, asfalt yama ve tamirat çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelinde ihtiyaca cevap verebilmek için oluşturulan asfalt kaplama, asfalt yama ve tamirat ekiplerinin yoğun bir çalışma temposu ile çalıştığını kaydederek, bu yıl içerisinde tüm mahallelerin asfalt kaplama, asfalt yama ve tamirat işlerini tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Asfalt yama ekiplerinin 60. Yıl, Fidanlık, Yeşilevler, Boyacı, Türktepe ve Binevler mahallelerinde; tamirat ekiplerinin ise Mimar Sinan, Perilikaya, Şehitler, Kahvelipınar, Kıbrıs, Ulaş, Bozoklar ve Ocaklar mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

“Vatandaşımızın mağduriyetini gidermek için asfalt yama ve tamirat ekiplerimizin sayısını arttırdık. Ekiplerimiz düzenli bir şekilde muhtarlarımızdan gelen talep ve belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız kısa sürede hızlı, etkin ve kaliteli hizmeti vatandaşımıza sunmak ve insanımızın memnuniyetini sağlamaktır. İlçemiz genelinde kontrollü bir hizmet sergiliyoruz.

Ekiplerimiz etkin ve eksiksiz bir hizmet yapmak için bir mahalleye çalışmaya gireceği zaman o mahallenin eksiklerini en iyi bilen mahalle muhtarı olduğu düşüncesiyle bir gün önceden muhtarımızı arıyor ve mahallesinde çalışma yapılacağını belirtiyorlar. Muhtarımız da ekiplerimiz geldiğinde mahallesinde yapılması gereken çalışmaları belirtiyor ve eksiksiz bir hizmet uygulanmasını sağlıyoruz.”
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 12:17:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?