19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Zabıta denetimlere hız verdi

İlçe genelinde denetim ve kontrollerini aralıksız bir şekilde sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Mayıs ayı içerisinde 4 bin 662 işyerini denetledi.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Mayıs ayı içerisinde 4 bin 662 işyerinin denetlendiği belirtilerek, "150 işyerine Zabıt Varakası tanzim edilirken, 12 işyerine maktu ceza uygulanarak toplam 2 bin 615 TL para cezası uygulandı. 2 bin 246 işyeri ihtar edilmiş ve bin 254 işyeri kontrol edilerek normal görülmüştür. Ayrıca, 384 tebligat yapılmış, 166 evrak işlem görmüş, 8 işyeri 3 gün ile 14 gün arasında encümen kararıyla kapatılmıştır" denildi.

Bir işyerinden 96 adet son kullanma tarihi geçmiş gıda maddesinin alınarak imha edildiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da, halkın huzur ve refahı için görev yapan Şahinbey Belediyesi zabıta ekiplerinin insan sağlığını tehdit eden unsurları vatandaşa zararı dokunmadan engellediğini kaydetti. Vatandaşların her türlü şikayet ve ihbarlarını zaman geçirmeden Zabıta karakollarına bildirmelerini isteyen Başkan Tahmazoğlu, “Şahinbey zabıta ekiplerimiz günün 24 saati görev yaparak, vatandaşlarımızdan gelen her türlü şikayeti dikkate alarak konuyla ilgili gerekli çalışma ve denetimlerini yapıyor” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 18:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?