26
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Zabıtadan gıda denetimi

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde denetim ve kontrollerini sürdürüyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gıda üretimi ve satışı yapılan yerlerde sıkı bir denetim yaptıklarını belirtti.

Vatandaşlardan gelen şikayetleri anında değerlendirdiklerini ve gıda konusunda hiç bir şekilde taviz vermediklerini kaydeden Tahmazoğlu, "Vatandaşımızın temiz, sağlıklı ve hijyen şartlarını taşıyan gıdalar tüketmesi için denetimlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu sebeple tüm zabıta ekiplerimizle birlikte 2 gün süren yoğun denetimde bulunduk. Bu iki günde 250'ye yakın işyerini denetledik. Eksikliği tespit edilen işyerlerine eksiklerini tamamlamaları için ihtar tutanağı tutarak süre verdik" dedi.

Tahmazoğlu, denetim ve kontrollerin aralıksız olarak süreceğini, vatandaşların da gıda alırken mutlaka son kullanma tarihine bakmalarını önerdi. Herhangi bir olumsuz durumda vatandaşların zabıta ekiplerine bilgi vermelerini isteyen Başkan Tahmazoğlu, ilçe genelindeki denetimlerin devam edeceğini ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 16:48:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?