19
Mayıs
2024
Pazar
ŞAHİNBEY - GAZİANTEP

Zabıtadan kokmuş et operasyonu

ŞAHİNBEY ZABITASINDAN KOKMUŞ ET OPERASYONU

İlçe genelinde denetim ve kontrollerini aralıksız bir şekilde sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları rutin denetimlerde iki ayrı işyerinde 15 kilo bufalo etini ve 24 kilo kokmuş kemikli koyun etini veteriner hekim kontrolünde alarak imha etti.

Yapılan denetimlerle ilgili yapılan açıklamada, Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin Çağdaş Mahallesi 16 Nolu Cadde üzerindeki bir işyerinde 15.5 kilo bufalo etini ve Cumhuriyet Mahallesi 11 Nolu Cadde üzerinde bulunan bir işyerinde ise 24 kilo kokmuş kemiksiz koyun eti veteriner hekim kontrolünde tespit ederek, işyerlerinden tutanak karşılığı teslim alıp imha ettiği bildirildi. Yapılan denetimlerde ilgili işyerlerine cezai işlem uygulanırken, diğer kasap ve lokantalar da etlerin muhafazası konusunda uyarıldı.

Zabıta Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren karakolların kendi bölgelerinde tüm işyerlerini rutin olarak denetlediği belirtilen açıklamada, "Halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan gelen tüm şikayetleri dikkate alarak anında konuyla ilgili çalışma yapıyoruz" denildi.

ŞAHİNBEY ZABITASINDAN KOKMUŞ ET OPERASYONU
ŞAHİNBEY ZABITASINDAN KOKMUŞ ET OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 10:12:05
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 10:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?