20
Mayıs
2024
Pazertesi
ELBEYLİ - KİLİS

Çatom'un eğitim çalışmaları sona erdi

Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ile Elbeyli Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen kadınlara yönelik eğitim projesi sona erdi.

ÇATOM Müdürü Nimet Taş, Elbeyli Kaymakamlığı ile ortaklaşa yürütülen kadınlara yönelik eğitim projesinin sona erdiğini belirterek, “Bu proje ile gördüğümüz eksiklikler ile yapılması gerekenleri bir rapor haline getirerek Elbeyli Kaymakamımız Davut Sinanoğlu'na sunduk. ÇATOM olarak Elbeyli merkez ve köylerde okuyan öğrencilerimizin sağlık taraması ile saç kesimlerini yaptık. Köylerde oturan kadınlarımıza ve eğitici bilgiler vererek sorunları çözmeye çalıştık yaptığımız eğitim çalışmaları ve sunduğumuz kuaförlük hizmetleri de vererek sorunlarını çözmeye çalıştık" dedi.

Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu da ÇATOM ile birlikte yürütülen projenin hedefine ulaştığını kaydederek, "Kadınların meslek edindirme kurslarına daha fazla önem vereceğiz. ÇATOM uzmanları, kadınlarımızın sorunlarını içeren bir rapor sundu. Elbeyli Kaymakamlığı olarak kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sağlaması için elimizden geleni yapacağız. Kadınlara bir çok alanda eğitim verilmesi için ilerleyen günlerde yeni çalışmalar yapacağız. ÇATOM ve sivil toplum örgütleri ile ortaklaşa çalışacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 12:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?