20
Mayıs
2024
Pazertesi
ELBEYLİ - KİLİS

Kaymakam da kan verdi

Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu ve kaymakamlık personeli "Kan ver hayat kurtar" kampanyasına katılarak kan verdiler.

Kilis Kızılay Kan Merkezi tarafından Türk Kızılay'ının kuruluşunun 141. yıldönümü nedeni ile Elbeyli ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenledi. Elbeyli Kaymakamlığı'nın arka bahçesinde hazırlanan yerde kan bağışları kabul edildi.

Kilis Kızılay Kan İstasyonu Müdürü Dr. Ertuğrul Kekeç, Elbeylililer'in "Kan ver hayat kurtar" kampanyasına gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Elbeyli'de 1 doktor ve 2 sağlık personeli Kan ver Hayat kurtar kampanyasını yürütüyoruz. Elbeylililer’in, kampanyaya ilgisi bizlere duygulandırdı. Bu kampanyaya Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu ve tüm memurlar da kan vererek bu kampanyaya katıldılar" dedi.

Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu da, kan vermenin insani boyutunun dışında sağlık açısından da çok faydalı olduğunu belirterek, "Kan bağışı hayat kurtarmaktır, kimin ne zaman kana ihtiyacı olacağı belli olmaz. Kan bağışında bulunan ilçe halkına ve memurlarımıza teşekkür ediyorum. Kan ver hayat kurtar kampanyasına herkesin kan vererek, katılmasını istiyoruz. Bir gün bu kanlar bize, yakınlarımıza lazım olabilir. Bunu düşünerek kan verelim” diye konuştu.

Daha sonra Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu, daire amir ve müdürleri ile vatandaşlar kan bağışında bulundu.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 15:47:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?