19
Mayıs
2024
Pazar
ELBEYLİ - KİLİS

Şimşek: Elbeyli tamamen değişecek

AK Parti Kilis Elbeyli Belediye Başkan adayı Süleyman Şimşek, 29 Mart sonrası bambaşka bir Elbeyli olacağını söyledi.

Süleyman Şimşek, yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı seçildiği takdirde Elbeyli ilçesinin kaderini değiştireceğini belirtti. Şimşek, "İktidar bizim için hizmet etme aracıdır. Amaç değildir. Çıkış noktamız ‘İktidar bana ne verecek’ değil ‘ben topluma ne vereceğim’ anlayışı olmuş ve olmaya devam edecektir. Hiç kuşkusuz yaşadığımız ilçemizin ortak ihtiyaçlarını, sorunlarını tespit etmek ve çözümler üretmek kolektif bir iştir. Bu nedenledir ki, başarıyı yakalamak herkesin kendisini içinde bulduğu fikirlerin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan birliktelik olacaktır. Bu anlayışla belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve de ilçemizde fikir üreten tüm vatandaşlarımızın değerlendirilecek, kamu yöneticilerimizle elele bambaşka bir Elbeyli inşa edilecektir.

Bizim iktidarımızda Elbeyli kentsel dönüşümünü gerçekleştirmiş, bölgenin model ilçesi haline gelecektir. Kapıları halka kapalı belediye halkın belediyesi olamaz. Bu yüzden bizim iktidarımızda belediye halkın belediyesi olacak. Adamı olanın değil hak edenin işi yapılacaktır. Sorun değil, çözüm üreten hizmet anlayışımızla çalışmaktan asla yorulmayacağız. Halkımızın güven ve desteğiyle örnek bir ilçe meydana getireceğiz. Elbeyli Belediyesi bireylerin değil, toplumun çıkarlarına hizmet edecektir. Elbeyli halkının yararına olmayan hiçbir projeye imza atılmayacaktır.

‘Kente sahip çıkmak uygarlıktır’ sloganıyla yola çıktık. Yapacağımız çalışmalarla ilçemizi çekim merkezi haline getireceğiz. İlçemizin en büyük sorunlarından olan işsizlik sorununu, iş adamlarımıza vereceğimiz destekle ve de onların yapacağı yatırımlarda sağlayacağımız katkı ve yardımlarla aşacağız. Yine öncelikli sorunlarımızdan olan konut sorununu hükümetimizden alacağımız destekle kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşturarak, halkımızın ve ilçemize gelen kamu görevlilerimizin sorununu çözmüş olacağız. Yüreğimden gelen hizmet etme aşkıyla, AK Parti' den aday oldum. Halkımdan alacağım güven ve destekle ak günlere yürüyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 17:01:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET ÇAKIR IP: 78.177.67.xxx Tarih : 26.02.2009 15:46:00

YOLUN AÇIK OLSUN  NİCE AK GÜNLERE