20
Mayıs
2024
Pazertesi
ELBEYLİ - KİLİS

TOKİ'den Elbeyli'ye 100 konut

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Elbeyli ilçesinde yaptırılacak 100 konut için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TOKİ bilgilendirme toplantısı Elbeyli Belediye Başkanlığı'nda Elbeyli Yazı İşleri Müdürü Mehmet Hakan başkanlığında yapıldı.

TOKİ bilgilendirme toplantısına vatandaşlar ve köy muhtarları katıldı.
Yazı İşleri Müdürü Mehmet Hakan, Elbeyli ilçesinde konut ihtiyacının arttığını belirterek, "Elbeyli'nin görünümünde büyük çarpıklıklar var. Çağdaş ve modern bir Elbeyli oluşturmayı amaçlıyoruz. TOKİ konutları sayesinde memurlarımız Kilis'e gidiş geliş yapmaktan kurtarılacaktır" dedi.

Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu ise İHA'ya yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından ilçeye 100 konut yapılacağını belirterek, "Musabeyli ilçesi ile Elbeyli ilçesine TOKİ tarafından yapılacak konutlar için yer tahsis edildi. Bunun için ilçemize yapılacak konutların bulunduğu alanın haritasını gönderdik. Şu anda ön talepleri topluyoruz. TOKİ'nin yapacağı konutlar, ilçede görev yapan memurların şehirde barınmasını sağlayacaktır. Elbeyli ilçesine konut yapılmasında emeğe geçen Kilis milletvekilleri Hasan Kara, Hüseyin Devecioğlu ile Kilis Valisi Nevzat Turhan'a sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 17:38:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?