19
Mayıs
2024
Pazar
ELBEYLİ - KİLİS

Yeni Kaymakam geldi

Kilis'in Elbeyli ilçe Kaymakamı Müfit Gültekin, yeni görevine başladı.

Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu'nun İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Hakkari Vali Yardımcılığı görevine atanmasından sonra Sinanoğlu'ndan boşalan yere Bursa Büyükorhan Kaymakamı Müfit Gültekin Elbeyli Kaymakamlığı'na atandı. Gültekin, Elbeyli ilçesine gelerek yeni görevine başladı.

7 Mayıs 1978 yılında Ankara'nın Polatlı ilçesinde doğan Kaymakam Gültekin, ilk ve orta öğrenimini Polatlı'da tamamladı. Ankara Gazi Teknik Lisesi Bilgisayar bölümünü bitiren Gültekin, 1996 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümüne girdi. 2000 yılı Haziran döneminde mezun olan Kaymakam Gültekin, 2002 yılında Çanakkale'de kısa dönem olarak Askerlik hizmeti tamamladıktan sonra 2004 yılında açılan kaymakamlık sınavını kazanarak 91. dönem Yozgat Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine başladı.

Sırasıyla Zonguldak Alaplı ve Ereğli ilçelerinde Mülkiye Teftiş Stajı yaptı. Sorgun Kaymakam Refikliği'ni çekerek, Kadışehri, Çayıralan ilçelerinde Kaymakam vekilliklerinde bulundu. Ankara'da dört aylık yabancı dil kursuna katıldıktan sonra dokuz aylığına İngiltere'ye gönderilen Gültekin, Londra Middlesex Üniversitesi'nde yabancı dil eğitimi aldı. 36. dönem Kamu Diplomasisi Kursunu bitiren Gültekin'in, felsefe öğretmeni Gül Gültekin ile evli olduğu öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 13:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?