19
Mayıs
2024
Pazar
ELBEYLİ - KİLİS

'Yüzünüzü kara çıkarmayacağım'

Elbeyli Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) birincisi Gamze Demir, Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu'nu ziyaret etti.

Gamze Demir, ailesi ile birlikte Kaymakam Davut Sinanoğlu'nu makamında ziyaret ederek, eğitime verdiği destekten ötürü teşekkür ettiğini belirtti. Demir, "Elbeyli ilçesinde OKS'de ilçe birincisi oldum. Yaptığım tercih ile Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi Anadolu Öğretmen Lisesi'ni tercih ettim. Sizlerin ve ailemin yüzünü kara çıkarmayarak, başarılı olmak için çaba sarf edeceğim" dedi.

Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Gamze Demir'in çok başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Bu başarısını OKS ilçe birincisi olarak taçlandırdı. Zaten kızımız Gamze çok başarılı bir öğrencidir. Kendisi ile Elbeylililer gurur duyuyor. Kaymakamlık olarak, bu başarılı çocuklarımıza ve diğer çocuklarımıza her zaman yardıma hazırız. İmkanlarımız ölçüsünde yardım yapıyoruz. Başaralı olan yavrumuz Gamze başta olmak üzere diğer çocuklarımıza da bir üst öğrenimlerinde başarılar diliyorum" dedi

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 16:25:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?