30
Mayıs
2024
Perşembe
POLATELİ - KİLİS

Çağlı yeniden başkan

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis'in Polateli ile Musabeyli ilçe kongreleri yapıldı.
AK Parti Polateli ve Musabeyli ilçe kongrelerine Kilis Koordinatörü Hatay milletvekili Fevzi Şanverdi, Kilis milletvekilleri Hasan Kara ve Hüseyin Devecioğlu, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, AK Parti İl Başkanı Ahmet Salih Dal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tanrıaşıkı, belediye ve il genel meclisi üyeleri, partililer ve davetliler katıldı.
Musabeyli ilçesinde gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurulu'nda divan başkanlığına Hatay milletvekili Fevzi Şanverdi seçildi. Seçimlere tek liste halinde giren Bostan Çetin, yeniden AK Parti Musabeyli İlçe Başkanı seçilirken, yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;
“Hasan Gültekin, Yaşar Kar, İsmet Yılmaz, Aziz Gülali, Veli Güneş, Halil Yalçın, Şıhmehmet Demir, Reşit Yalçın, Kemal Arslan, Zeki Ölmez, Ahmet Aslan, Ahmet Yılmaz, Bekir Yılmaz ve Şehmuz Gümüş.” 

Polateli ilçesinde gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurulu'nda da divan başkanlığına Hatay milletvekili Fevzi Şanverdi seçildi. Seçimlere tek liste halinde giren Cuma Çağlı yeniden başkan seçilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
“Süleyman Durak, Ahmet Aydoğan, Menderes Millioğlu, Ahmet Özdemir, Ümmet Polat, Mustafa Zahteroğlu, Halil İspir, Esmet Yıldırım, Halil Karapınar, Mehmet Polat, Ökkeş Uğurlu, Ramazan Kurşunoğlu, Nuri Polat ve Zekeriya Akdeniz.” 

Kongrelerde bir konuşma yapan Kilis milletvekili Hasan Kara, AK Parti'nin Kilis'te, 6 yıldır çok büyük yatırımlar yaptığını belirterek, “Bizim iktidarımızdan önce Kilis'te, yolu olmayan suyu olmayan yıllardan beri hizmet alamayan köylerimiz bizim iktidar olduğumuzdan sonra hizmet almaya başladılar. Köylerimizin yol ve su sorununu kökten çözdük. Ben iddia ediyorum. Cumhuriyet tarihinde yapılan tüm hizmetlerden fazlasını bizim iktidarımız döneminde yaptık. Kilis'te, girdiğimiz her seçimde bir önceki seçimde aldığımız oyların daha fazlasını alıyoruz. Neden peki, biz hizmet ediyoruz da halkımız onun için bizlere oy veriyor. Biz dedikodu üretmiyoruz, hizmet üretiyoruz. Kilis'in, ilçelerinin yol, su, sorununu çözdük. İl merkezinin de yol ve su sorununu çözdük. Kangren olmuş, Kilis'in suyu, damacana kalitesinde arıtılarak şehre veriliyor. Yerel seçimler yakın, 3 ilçeyi almak istiyoruz. Seçimlere kısa bir süre kaldı, kapı kapı çalışarak, seçimlerde büyük başarı elde etmemiz gerekiyor. Sizlere güveniyorum” dedi. 

Kilis milletvekili Hüseyin Devecioğlu ise, AK Parti'nin trendinin her geçen gün arttığını belirterek, "Birileri konuşuyor, biz işimize bakıyoruz. Kilis'in, büyük ölçüde sorunu çözdük. Yol yaptık, köylere su getirdik. Hizmet ürettik. Diğer partiler ne yapıyor, dedikodu üretiyor. AK Parti iktidarında herkesin yüzü gülüyor. Öğrencilerimize bedava kitap dağıtıyoruz. Fakir vatandaşa kömür dağıtıyoruz. Bunu bile çekemeyenler var. Gelişen ve değişen Türkiye'de teknolojinin tüm hizmetlerini toplumun önüne getirdik. Kilis'te, yerel seçimlerde 4 belediyeyi alacağız. AK Parti, çiftçinin, esnafın, memurun, emeklinin her zaman yanında oldu. Çiftçilerimizin borçlarının sildik. Zor durumda olan esnafa kredi kolaylığı getirdik. Yaptığımız hizmetleri bizden önce yapan oldu mu? Kavga etmeden, gürültü etmeden hizmet getiriyoruz. Vatandaşlar bize her seçimde bir önceki seçimden daha fazla oy veriyor. Buda yaptığımız hizmetlerden dolayı veriyor. Halka hizmet vermesiniz halk ta size oy vermez” diye konuştu.
Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut da, AK Parti iktidarının her zaman halktan yana proje hazırladığını ifade ederek, “Kilis'te, bizden önceki belediyecilik anlayışını biliyorsunuz, anlatmama gerek yok. Bugün yollarımız yapılmış, su sorunu kent merkezinde çözülmüş, işçinin ve memurun günü gününe maaşı ödeniyor. Parklar yapılıyor, yollar yapılıyor, temizlik günü güne yapılıyor. Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Gece gündüz çalışarak, geçen seçimde aldığımız oyun fazlasını alacağımıza inanıyorum. Kilis ve ilçelerinin kaderini değiştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 13:59:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?