18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLATELİ - KİLİS

Genel sekretere ziyaret

POLATELİ İLÇESİNDEN GENEL SEKRETERE ZİYARET

Kilis'in Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik ve beraberindeki heyet, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik, İl Genel Meclisi Üyesi Cuma Avcı AK Parti İlçe Başkanı Cuma Çağlı ve bazı köy muhtarları katıldı. Bir konuşma yapan, İl Genel Meclisi Üyesi Cuma Avcı, Polateli ilçesi ve köylerine İl Özel İdaresi tarafından yapılan yardımlar dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, "İlçemize bağlı birçok köyde harabe evler bulunuyordu. Bu harabe evleri yıkarak köylerimizin daha temiz ve modern hale gelmesini sağladınız, köylerimize yaptığınız oyun parkları ve spor sahaları ile köy çocuklarımızın yüzleri güldü. Spordan ve oyundan yoksun büyüyen çocuklarımız artık sizlerin sayesinde doya doya oynuyorlar. Köylerimizin içme suyu problemini de çözdüğünüz için ilçemize bağlı tüm köy vatandaşlarının adına size ve yapılan bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Genel Sekreter Eryılmaz ise "Bizler devlet adamı olarak devletimizin tüm imkanlarını ayırt etmeksizin, tüm köylerimize eşit şekilde hizmet yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken kimseyi incitmemeye çalışıyoruz. Polateli'nin tüm köylerinin yolunu suyunu köy içi düzenlemelerini tamamladık. Köy içi düzenlemeleri de bitti. Sadece Polateli için değil Kilis genelindeki tüm köylerimizin hizmetlerini eksiksiz olarak yapmaktayız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 15:49:03
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 20:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?