20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLATELİ - KİLİS

Polateli, hizmete doyacak

Kilis'in Polateli ilçe Kaymakamı Harun Ersin Polat, Polateli ilçesinde hizmet kalitesinin artırılması için çalışacağını söyledi.

Kaymakamı Harun Ersin Polat, gençlerin spor yapması için ilçeye bir spor sahası yaptıracaklarını belirtti. Polat, "İlçemizde Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından futbol sahası olarak tahsis edilen bir alan var. Burayı muhakkak bir spor tesisine dönüştürmek istiyoruz. Çünkü o arazi kullanılmıyor. Bu araziyi atıl durumdan kurtaracağız. Yeni lisemiz faaliyete geçiyor. İlçede eğitim seviyesinin artması için geniş çaplı bir çalışma başlatacağız. Okul öncesi eğitim, anaokullarına büyük önem veriyoruz. Her şeyin başı eğitim, eğer okumuş, kültürlü, aydın bir nesil yetiştirirsek, ilçemizin ufkunu geliştirir. İlçemiz küçük olabilir. Ama hedeflerimiz ve ufkumuz büyük. Görev sürem boyunca günün her saatinde vatandaşımıza kapımız açık" dedi.
Polateli ilçesinin tarımsal bir zenginliği olduğunu vurgulayan Polat, "Avrupa Birliği (AB) projelerinden, Türkiye-Suriye Bölgelerarası İşbirliği projesinden ilçemizin yararlanması için çalışacağım. Bölgemizde üzüm ve zeytincilik yaygın olarak yapılıyor. AB fonlarından gerekli girişimlerde bulunarak hazırlayacağımız projeler ile ilçemize pekmez fabrikası açabilir miyiz? Bunu araştırıyoruz. Vatandaşın kaliteli sağlık hizmeti alması için devletimizin bütün imkanlarını seferber edeceğiz. Sağlık en az eğitim kadar önemlidir. İlçemize emniyet müdürlüğü kurulması için Kaymakamlık olarak, her türlü desteği vereceğiz. Bildiğim kadarıyla emniyet müdürlüğü yapılması için arsa tahsisi yapılmış, bunun takipçisi olacağız. İlçemize kısa süre önce göreve başladık. Bir yandan köyleri geziyorum. Bir yandan ise ilçeye alışmaya çalışıyorum. Önümüze koyacağımız hedefleri başarmak için el ele vererek, hep beraber bu projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 13:04:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?