8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Aile hekimliği 15 Kasım'da

MÜSİAD MARDİN ŞUBESİ'NDEN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YAMAÇ'A ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şube Başkanı Kazım Aksoy, İl Sağlık Müdürü Dr. Turan Yamaç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Mardin İl Sağlık Müdürü Dr.Turan Yamaç kabulde aile hekimliği uygulamasına 15 Kasım'da geçileceğini belirtti. Yamaç yeni uygulama ile daha iyi sağlık hizmeti verilebileceğini bildirerek, "Mardin'de göreve başladığımdan beri sorunları yerinde tespit etmeye çalıştık. Bizim içerden tespit edemediğimiz sağlık sorunları olabilir. STK'lar olarak sorunların tespiti ile tarafımıza bildirilmesi çok yerinde olur" dedi.

MÜSİAD'ın önemini vurgulayan Sağlık Müdürü Turan Yamaç, "Ben sivil toplum örgütlerinin tespitine önem veriyorum, bu nedenle bu konuda gelecek önerileri dikkate alabilirim" diye konuştu.

Yamaç, tüm Türkiye'de olduğu gibi Mardin'de de kapalı alanlarda sigara yasağına uyulduğunu, sigara içimini asgari seviyeye çekmek istediklerini ve bu konuda gereken gayret ve hassasiyetin gösterileceğini dile getirdi.

MÜSİAD Şube Başkanı Kazım Aksoy, "Yeni göreve başlayan Sağlık İl Müdürümüzün görevinde başarılı olması temennisindeyiz. Mardin'de sağlık alanında yapılacak güzelliklerin arkasında olacağız" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 14:57:00
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 18:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şahin toprak IP: 85.99.185.xxx Tarih : 17.10.2010 05:22:05

heralde yeni il saglık muduru nun sırtı kuvvetli bir dayısına yaslı tenezzul edip plaketi almak için ayaga kalkma zahmetine girmediginden anlaşılıyor,