7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Kotek'te yol çalışmaları başladı

MARDİN BELEDİYESİ KOTEK MAHALLESİ'NDE YOL ÇALIŞMALARINA DA BAŞLADI

Mardin Belediyesi geçtiğimiz yıl yeni kanalizasyon ve su şebekesi çekilen Kotek Mahallesi'ndeki 'Koruma' olarak bilinen bölgede yol yapım çalışmalarına başladı.

Mardin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bozuk ve toprak yolları parke taşı ile döşüyor. 40 yıldır oturduğu mahalleye hizmet gelmediğini bildiren Abdukadir Çaça adlı vatandaş, "Geçen yıl açıkta akan kanalizasyonumuz için boru döşendi. Su şebekemiz yenilendi. Şimdi de yollarımız yapılıyor. Biz hizmeti Başkan Ayanoğlu döneminde gördük. Kendilerine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Kotek Mahallesi cezaevi altında Koruma Mahallesi'nde bozuk olan yollar parke taşı döşenmeye başladı. Yapılan yol çalışmalarını büyük bir mutlulukla izleyen mahalle sakinleri yapılan hizmet için Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na teşekkür ettiler. Mahallelerine 40 yıldır herhangi bir yatırım yapılmadığını savunan Abdulkadir Çaça, "40 yıldır bu mahalleye hiçbir hizmet gelmemişti, hizmeti bu dönemde gördük. Geçen sene açıkta akan kanalizasyon için boru döşenmesiyle büyük bir dertten kurtulduk.

Bu yıl da yedi günde bir su alıyorduk yeni şebeke suyu yenilendikten sonra iki günde bir su almaya başladık. Daha önceki başkanlar hiçbir çalışma yapmamıştı. Bizim için yaptığı hizmetlerden dolayı Allah, başkanımızdan razı olsun. Belediye Başkanımız Mehmet Beşir Ayanoğlu'na desteğimiz her zaman devam edecek" dedi.

MARDİN BELEDİYESİ KOTEK MAHALLESİ'NDE YOL ÇALIŞMALARINA DA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 16:20:05
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 23:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?