8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Mardin yeni parklara kavuşuyor

MARDİN'DE 1 PARK TAMAMLANDI, 2 PARKIN YAPIMI SÜRÜYOR

Mardin Belediyesi'nin Necmettin Mahallesi'nde yapımına başladığı park tamamlanarak hizmete girdi. Yenişehir'deki iki parkta da ağaç dikim çalışmaları başladı.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu 13 Mart Mahallesi'ndeki parkta ilk ağaçları eşi Fahriye Ayanoğlu ile birlikte toprağa dikti. Toprakla buluşan yetişmiş ağaçlara can suyunu döken Başkan Ayanoğlu, Mardin'e yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Ayanoğlu daha sonra Yenişehir Mahallesi Bayındırlık Lojmanları altında yapımı devan eden parkta incelemelerde bulundu.

Mardin'e daha önce üç park kazandıran Mardin Belediyesi park hamlelerine devam ediyor. Necmettin Mahallesi'nde yapımı süren park tamamlanırken Yenişehir ve 13 Mart Mahallesi'ndeki 2 parkın da yapım çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 6 bin metrekare alana kurulacak parklara yetişmiş ağaçlar dikiliyor. Parklara çocuk oyun grupları, fitness spor aletleri monte edilecek. Önümüzdeki ay içinde tamamlanması planlanan iki parkla birlikte bir yılda Mardin'e toplam 6 park kazandırılmış olacak.

MARDİN'DE 1 PARK TAMAMLANDI, 2 PARKIN YAPIMI SÜRÜYOR
MARDİN'DE 1 PARK TAMAMLANDI, 2 PARKIN YAPIMI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 15:28:02
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 21:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?