18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAVUR - MARDİN

Ağar Mardin'de

Mardin İl Kongresi için Midyat'a gelen Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar, Kabala, Şenköy, Yolbaşı, Gelinkaya ve Çavuşlu Belde Belediyelerini gezdi. Ağar için belde girişlerinde kurbanlar kesildi, halaylar çekildi. Midyat D.Y.P ilçe Başkanlığı ziyareti sırasında partililer “Başbakan Ağar" sloganları eşliğinde karşılandı.
 
Ağar, 21. Dönem Mardin Milletvekili Veysi Şahin ve DYP Midyat İlçe Başkanı Kemal Şahin ile beraber belde başkanlarını yanına alarak, ilçe teşkilatı önünde halka seslendi. DYP'nin işsizliye çare olacağını söyleyen Ağar, "İnsanları huzur içerisinde varlık içeresinde yaşayan bir Türkiye olacak. Türkiye’yi dışarıda itibarlı, içerde adaletli bir şekilde yönetmek bizim temel amacımızdır" dedi.
 
Ağar ayrıca AKP hükümetinden ayrılan Milletvekillerine atıfta bulunarak, “ Siyasette suni hareketler bir sonuç getirmez. İktidar Partisi milletvekilleri köye, kasabaya ve şehirlere gittiklerine milletin büyük bir kesiminin memnuniyetsizliğini, rahatsızlığını görünce kendilerini iktidar partisi içerisinde ifade etmekte zorluk çekiyorlar. Bu durum böyle giderse bir müddet sonra iktidar partisi milletvekillerinin hiçbirisi, meclisin dışına çıkamaz hale gelir. Hükümetin bu konuda hiçbir gayretinin olmadığını görüyoruz. Tabi bütün bu şartlar meclis, aritmatiğini etkileyecektir” diye konuştu.
Selahattin Erol - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 27 Mart 2005 Pazar 14:02:55
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 15:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?