29
Nisan
2024
Pazertesi
ŞANLIURFA

Birecik'e gençlik merkezi

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın hazırladığı 120 bin TL'lik "Gençlik Merkezi" projesi kabul edildi.

Gençlerin sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlere zaman ayırması, bilgi ve beceri sahibi olmaları, kötü alışkanlıklara yönelmemeleri topluma daha yararlı bireyler olmaları ve kişisel gelişimlerini en iyi şekilde sürdürmeleri için Birecik İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü binasında bir "Gençlik Merkezi" kurulacağı belirtildi.

Oluşturulacak merkeze Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın desteğiyle tiyatro sahnesi kurulması, ortopedik koşu bandı, eliptical bisiklet ve ağırlık istasyonundan oluşan fitness salonu oluşturulması, kütüphane, etüt salonu, internet evi kurulması ve masa tenisi, basketbol gibi sportif faaliyetlere olanak sağlayacak alanların oluşturulması hedefleniyor.

Proje kapsamında düzenlenecek gezilerle ayrıca gençlerin yaşıtlarıyla kaynaşması, ağaç dikme, huzur evi ziyaretleri, kan bağışı kampanyaları, sivil savunma çalışmaları gibi sosyal projelerde gönüllü olmaları da bulunuyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 12:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?